Intohimomme on maku. Siksi haluamme kokeilla erilaisia reseptejä. Alle olemme kasanneet osan parhaista resepteistämme teemoittain. Kokeile rohkeasti. Osa resepteistä on yksinkertaisia ja osassa tarvitset hiukan enemmän aikaa valmistukseen.
1/2 Keiju Catering juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
1/2 Texas Pete® Original Hot Sauce -kastiketta
Kanan siipiä tai koipia
Sekoita kulhossa suhteella 50/50 Keiju Catering 1,75 l juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
ja Texas Pete Hot Sauce -kastiketta. Paista kanan siivet tai koivet pannulla tai uunissa rapeiksi. Sekoita lihat kastikkeen kanssa ennen tarjoilua.
2kpl 150g siikafilee
240 g Salud Pakaste avokadokuutio
10 g Seesamsiemenet
3kpl Kukkakaali-Wingsejä
50 g Voi
20 g Rypsiöljy
1rkl Nonna’s Sitruunavinegrette
Pippuri
Suola
Nonnna’s Bearnaisemajoneesi
Koristeyrtit
1. Puhdista siika ja poista ruodot. Mausta suolalla ja pippurilla. Jätä siika huoneenlämpöön hetkeksi.
2. Pyöräytä avokadokuutiot Sitruunavinaigretissä ja paahdetuissa seesaminsiemenissä. Nosta jääkaappiin marinoitumaan.
3. Paista kukkakaali-wingssit uunissa 180 °C 20min.
4. Lisää puolet voista pannulle, kun voi ei enää tirise on pannu valmis. Nosta siika pannulle, paista ainoastaan nahkapuolelta keskilämmöllä, älä kääntele siikaa. Kun siian nahaton puoli alkaa muuttamaan väriä, lisää pannulle loput voista ja anna sen sulaa pannulla. Nostele sulanutta kuumaa voita siian päälle niin kauan, kunnes siian väri muuttuu. Nosta siika pois pannulta ja jätä lepäämään huoneenlämpöön hetkeksi.
5. Kasaa marinoiduista avokadoista lautasen keskelle keko. Nostele rapeat kukkakaali-wingsit lautaselle. Nosta siika avokadojen päälle.
6. Viimeistele annos Bearnaisemajoneesilla ja valitsemillasi yrteillä.
100 g Texas Pete® Fiery Sweet BBQ Sauce
100 g tomaattipyreetä
250 g tomaattimurskaa
50 g vettä
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Levitä seos pizzapohjan päälle. Lisää pizzaan täytteitä mieltymyksesi mukaan ja viimeistele se juustoraasteella.
250 g tomaattimurskaa
70 g Texas Pete® Original Hot Sauce –kastiketta
20 g valkosipulimurskaa
suolaa
oreganoa
mustapippuria
Sekoita kaikki ainekset keskenään kattilassa ja kiehauta. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää seokseen hiukan vettä, jos se tuntuu liian paksulta. Tarkista lopuksi kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa tai pippuria.
50 g Texas Pete® Original Hot Sauce -kastiketta
200 g Philadelphiatuorejuustoa
2 rkl limemehua
Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Levitä kastike pintagrillatun pihvin päälle ja kypsennä annos uunissa tai grillissä.
200 g suklaakastiketta
2 rkl Texas Pete® Original Hot Sauce –kastiketta
Sekoita suklaakastike ja Texas Pete Original Hot Sauce -kastike keskenään. Tarjoile valmis suklaakastike lämpimänä hedelmien ja jäätelön kanssa. Kokeile myös kylmänä marjojen ja marengin kanssa.
200 g kinuski- tai toffeekastiketta
2 rkl Texas Pete® Original Hot Sauce –kastiketta
Sekoita kinuski- tai toffeekastike ja Texas Pete Original Hot Sauce -kastike keskenään. Tarjoile karamellikastike viileänä tai lämpimänä ohukaisten, jäätelön, marjojen ja hedelmien kanssa.
4 kpl kananmunia
1+1tl Texas Pete® Original Hot Sauce -kastiketta
2 dl maitoa tai vastaavaa
suolaa
mustapippuria
Sekoita 1 tl Texas Pete Original Hot Sauce -kastiketta munamaitoseokseen. Paista munakas kuumalla pannulla. Lisää lopussa lähes hyytyneeseen munakkaaseen kasviksia makusi mukaan. Käännä munakas kiinni ja viimeistele annos ripottelemalla päälle Texas Pete Original Hot Sauce -kastiketta, sekä hiukan suolaa ja mustapippuria suoraan myllystä.
1 tl Texas Pete® Hotter Hot Sauce -kastiketta
100 g oliiviöljyä
50 g valkoista
balsamiviinietikkaa
mustapippuria
Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi öljyseokseksi. Anna seoksen maustua noin tunti huoneenlämmössä ennen tarjoilua. Kastike on herkullisimmillaan punajuuren ja vuohenjuuston kanssa, mutta voit tarjoilla sitä myös klassisen raikkaan vihersalaatin kastikkeena.
400 g normaalisuolaista voita
70 g Texas Pete® Original Hot Sauce –kastiketta
2 rkl limemehua
Sekoita varovasti huoneen lämpöinen voi, Texas Pete Original Hot Sauce -kastike ja limemehu. Levitä voimassa leivinpaperille ja pyöritä siitä kiinteä käärö. Kiristä päädyt tiiviisti ja laita käärö hetkeksi pakkaseen jähmettymään.
Leikkaa tangosta haluamasi kokoisia paloja. Asettele palat kuuman lihan tai kalan päälle ennen tarjoilua.
Sulata rasva miedolla lämmöllä kattilassa ja sekoita joukkoon Texas Pete Original Hot Sauce -kastike. Älä anna kiehua! Kastike on valmis, kun ensimmäinen kupla tulee pintaan ja kastikkeen rakenne on sileä. Paista siivet ja koivet pannulla tai uunissa rapeiksi. Sekoita siivet ja koivet kastikkeen kanssa ennen tarjoilua
50 g Texas Pete® Garlic Hot Sauce –kastiketta
1 dl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
20 g ruohosipulia
mustapippuria
Sekoita ainekset (paitsi ruohosipuli) keskenään. Lämmitä seosta pannulla hiljalleen sekoittaen, kunnes hunaja on sulanut ja kastike on sileää. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämmössä ja lisää lopuksi joukkoon ruohosipulisilppu. Levitä Gigantic Garlic Glace -kastiketta ohut kerros kypsän lihan, kalan, kanan tai kasvisten päälle juuri ennen ruokailua.
Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää